Brand i gårdslänga

Nyheter Det var ett pelletsförråd på vinden som brann.
Publicerad 29 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Det var ett pelletsförråd på vinden som brann. Vid elvatiden var branden under kontroll och räddningstjänsten i Kristianstad lyckades rädda boningshuset. En person befann var hemma men tog sig själv ut när branden började. Det är oklart vad som orsakade branden. Eftersläckningsarbetet pågår och räddningstjänsten tror att de börjar avveckla insatsen vid ett-tiden. Längan klarade sig från att totalförstöras och det går att ta sig upp på vinden utan risk för ras men längan är rejält rökskadad. Larmet kom in 09.48.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.