Nu är det fåglarnas tur!

Personligt Har du en talande papegoja, en tam undulat, en busig liten zebrafink eller kanske en äkta sånglärka?
Personligt • Publicerad 29 maj 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
Foto: MATS WILHELMSSON
Foto: MATS WILHELMSSON

Har du en talande papegoja, en tam undulat, en busig liten zebrafink eller kanske en äkta sånglärka? Skicka in en bild på ditt husdjur och berätta vad som är speciellt med just din fågel. Glöm inte skriva vilken sorts fågel du har, vad den heter samt ditt eget namn, bostadsort och telefonnummer om vi behöver komma i kontakt för fler uppgifter. Personligt Norra Skåne 281 81 Hässleholm eller: personligt@ nsk.se

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.