Sjuk seger för Lilla Torg FF

Malmö Malmölaget tvingades till tre byten redan efter 20 minuter sedan Kristian Borbos, Alen Hardaga och Daniel Svensson blivit skadade.
Malmö • Publicerad 29 maj 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Malmölaget tvingades till tre byten redan efter 20 minuter sedan Kristian Borbos, Alen Hardaga och Daniel Svensson blivit skadade. – Helt sjukt! Jag har aldrig varit med om något liknande, tre skadade spelare i samma minut. Detta gjorde att jag inte hade några ess kvar till andra halvlek. Det var bara att tuta och köra, konstaterade Rickard Nordström, tränare för Lilla Torg. Matchen präglades av mycket kamp. Hemmalaget spelade ett stabilt försvarsspel och var också det något hetare laget framåt. Det tog dock på krafterna och i slutet av matchen hade både Jonas Pantelidis och Seath Sandgren krampkänning. – Jonas rörde sig mer eller mindre endast i mittcirkeln de sista 20 minuterna. Sandgren la sina sista krafter på inbrytning från vänsterkanten i den 84:e minuten. Det resulterade i ett skott via en Brömöllaspelare och matchens enda mål. – Seath var het hela matchen med sina löpningar och det kändes bara som en tidsfråga innan han skulle få utdelning, sa Rickard Nordström.

Christer CederlundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.