Smulan

Personligt Det kan vara jobbigt med en massa smulor på golvet.
Personligt • Publicerad 29 maj 2009 • Uppdaterad 14 december 2021

Det kan vara jobbigt med en massa smulor på golvet. Men det finns en liten Smulan som aldrig är jobbig. – Hon är världens bästa kanin. Hon äter väldigt bra. Jag går ut med henne ibland, berättar matte som heter Johanna Ruderstam, nio år, i Vittsjö. Johanna fick Smulan i sjuårspresent, den bästa present man kan tänka sig! – Smulan har en stor bur. Hon gillar att hoppa och är två år. Visst ser det ut som om hon har lite skutt i benen?

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.