Vittsjö ska vinna i Kungsbacka

Sport Svårt att ladda om till en bortadrabbning mot en nykomling efter två sådana toppmatcher?
Sport • Publicerad 29 maj 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Svårt att ladda om till en bortadrabbning mot en nykomling efter två sådana toppmatcher? – Nej. Vi har ju inte vunnit på en vecka, säger Vittsjötränaren Robert Grandén. – Trots att vi gjorde två jättebra prestationer är vi besvikna, vi vann inte det går ju ut på att vinna. Och vinna ska Vittsjö försöka göra idag. Fast Grandén varnar för motståndet. – Det är en hårt arbetande nykomling. De har tagit två segrar och verkar ha fått upp ångan. Det är viktigt att vi vinner för att hålla dem bakom oss. Så när som på några lättare förkylningar och småskavanker ser det bra ut i Vittsjötruppen. Alla ska förhoppningsvis vara tillgängliga för spel mot Tölö. – Vi har kunnat träna bra och rehabilitera oss efter de tuffa matcherna mot Malmö och Jitex, säger Grandén. – Så vi hoppas få med oss tre poäng till Skåne. Malin Bornander 7, Sonja Fransson 6, Madeleine Nygren-Bonnier 4, Emma Jönsson 3, Ida Ohlsson 3, Erika Petersson 3, Kajsa Johansson 2, Tanja Pihlblad 1, Elin Svavarsdottir 1.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.