Värste fortköraren körde 254 km/tim

Hässleholm Han var en av 27 bilister som blev av med körkortet direkt på plats lördagskvällen och natten.
Hässleholm • Publicerad 30 maj 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Han var en av 27 bilister som blev av med körkortet direkt på plats lördagskvällen och natten. Dessutom blev det rapport till åklagare. 42 fortkörare, inom gränsen tio km för mycket, stoppades. Sedan tillkom 369 bilister som körde ännu fortare. Fyra fall av olovlig körning noterades. 46 personer saknade bilbälte. 68 flygande inspektioner gjordes. Dessutom 50 ingripanden av "övrigt" slag.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.