Avhyst hotade döda

Nyheter Han sprang fram mot mannen och hotade honom för att han i egenskap av representant för en bostadsrättsförening i Kristianstad fört talan i tingsrätten.
Publicerad 1 juni 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Han sprang fram mot mannen och hotade honom för att han i egenskap av representant för en bostadsrättsförening i Kristianstad fört talan i tingsrätten. Våren 2008 bodde 62-åringen i en lägenhet i en fastighet ägd av föreningen. Lägenheten besiktigades av styrelseledamöter som då riktade allvarlig kritik mot hur den skötts. Föreningen begärde att tingsrätten skulle besluta om avhysning av 62-åringen och en sådan verkställdes.

Fredrik Thunberg
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.