Anders Lundin sjöng in sommaren

Markaryd Direkt framför scenen var det glest med publik, desto fler satt eller stod en bit ifrån för att lyssna på visorna.
Publicerad 2 juni 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
Anders Lundin trivdes i Markaryd. Foto:HENRIK NORDELL
Anders Lundin trivdes i Markaryd. Foto:HENRIK NORDELL

Direkt framför scenen var det glest med publik, desto fler satt eller stod en bit ifrån för att lyssna på visorna. 40 minuter efter uppvisningens start kom Anders Lundin upp på scen tillsammans med Patrik Lundström på gitarr och Lasse på backen på trummor. Anders Lundin kom till Markaryd redan under fredagen och har bara gott att säga om invånarna. – Det är riktigt trevligt att vara här. Jag gick förbi en fest igår, där det var ett himla liv och alla var otroligt glada, och det visade sig vara en helt vanlig fest i Markaryd, sade Anders Lundin. – Det är kul att vara här, det är en upplevelse fortsatte han. Dessförinnan hade publiken värmts upp av flera allsångslåtar med Peje Johansson, där de själva fått brista ut i sång med en mer eller mindre träffsäker ton. Till och med kommunalrådet Bengt Germundsson tog sig modet att framföra Tomas Ledins "Sommaren är kort", uppifrån scenen. Publiken följde med i handklappningar och sång. Till tonerna av Lasse Berghagens "En kväll i juni" och med händerna viftandes i luften blev det en trevlig avslutning på en rolig marknad.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.