Vandrarhemmet där husdjur är välkomna

Hässleholm – Vi är systrar, säger duon.
Hässleholm • Publicerad 2 juni 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

– Vi är systrar, säger duon. – Jag har varit arbetslös länge så jag ville ha något att göra, säger Ingela. Carina arbetar deltid. De driver vandrarhemmet enligt franchisemodellen och betalar hyra till Hembygdsföreningen och STF. – Vi hoppas att lite blir över till oss, säger tjejerna. Vandrarhemmet har 34 bäddar och öppet en timme på förmiddagen och fyra timmar på eftermiddagen. Frukostpaket kan ordnas. – Vi har även öppet när Hembygdsföreningen har arrangemang. De båda kvinnorna lyfter gärna fram vandrarhemmets profil; den att husdjur får tas med in i vissa stugor. Folk har haft papegojor där. Nyhet är försäljning av glass och kylda drycker. I fjol var beläggningen 1 000-1 100 gäster men Ingela och Carina hoppas öka den siffran.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.