Går ångra sitt EU-val

Hässleholm Den röst du avgör den 7 juni väger tyngre än ditt första val.
Hässleholm • Publicerad 3 juni 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Den röst du avgör den 7 juni väger tyngre än ditt första val. Vän av ordning undrar förstås om man kan ångra sig utan ha med röstkortet (som ligger som adressbärare i kuvertet med din förtidsröst). Jodå, det går, bara du kan visa upp ett giltigt leg. Nu är det inte så många som röstar två gånger. Enligt valmyndighetens statistik brukar mellan 1 400 och 1 900 personer ångra sig i riksdagsvalen. Myndigheten tror inte att EU-val skiljer sig nämnvärt.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.