Inget skolskolk under Siesta

Kultur och Nöje Siestafestivalen, med 8 700 deltagare i stan, lockade mer.
Publicerad 3 juni 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Siestafestivalen, med 8 700 deltagare i stan, lockade mer. Det skolkades en del i Hässleholm den dagen. Men på gymnasiet på Stenforsaskolan i Sibbhult märktes det inget sådant fredagen den 29 maj. - Jag har kollat upp saken, säger rektor Karl-Axel Hill på Stenforsaskolan. Lärarna har inte alls känt av detta. - Däremot märker vi mer av Sweden Rock i Norje nu. En och annan elev kommer att saknas här på skolan på grund av Sweden Rock... Fredagen den 12 juni klockan 16.00 blir det studentsläpp på Stenforsaskolan i Sibbhult.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.