Kulturchefen vill träffa folket

Nyheter Just nu håller hon på att gå igenom samtliga inkomna önskemål om bidrag under 2010, för att kunna göra en presentation inför nästa budget.
Publicerad 3 juni 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Just nu håller hon på att gå igenom samtliga inkomna önskemål om bidrag under 2010, för att kunna göra en presentation inför nästa budget. - Jag skulle vilja träffa er och prata med er om hur ni ser på er framtid, vilka projekt ni har på gång och på vilket sätt ni skulle vilja samarbeta med kommunen, skriver hon i sitt meddelande till alla kulturföreningar i Östra Göinge. Maria Ehrenberg har givetvis redan träffat folk i flera av de här föreningarna, men nu vill hon nå alla, om det nu är praktiskt möjligt.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.