Vinn boken om draken

Personligt Det visste många och vi har dragit en vinnare bland alla rätta svar som kommit in till vår tävling.
Personligt • Publicerad 3 juni 2009 • Uppdaterad 15 december 2021

Det visste många och vi har dragit en vinnare bland alla rätta svar som kommit in till vår tävling. Veckans vinnare blev Carl Rosengren i Hässleholm. Grattis Carl! Du får spelet Smurfarna hemskickat med posten! Idag hälsar Barnen & vi på hos barnen på Fornbackens förskola, som skrivit en bok och spöket Bus. Det finns en riktigt litet kändisspöke, som medverkat i massor av barnböcker, skrivna av Inger och Lasse Sandberg. Vat heter spöket? 1. Banarne X. Barbapapa 2. Laban

Om du kan svaret har du chans att vinna den spännande boken Draken som hittade en skatt. Skicka ditt svar till: Personligt Norra Skåne 281 81 Hässleholm Senast den 10 juni vill vi ha ditt svar. Lycka till!

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.