Torghandlare misshandlad

Hässleholm Misshandeln ska ha skett vid 16-tiden i tisdagseftermiddag på Frykholmsgatan, vid Stortorget, i Hässleholm.
Hässleholm • Publicerad 4 juni 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Misshandeln ska ha skett vid 16-tiden i tisdagseftermiddag på Frykholmsgatan, vid Stortorget, i Hässleholm. – Mannen höll på att expediera en kvinna när han plötsligt blev attackerad av tre män, berättar kriminalkommissarie Lars Andersson vid Hässleholmspolisen. Enligt anmälan fick torghandlaren ta emot flera slag i ansiktet och huvudet. – Vi vet ingenting om motivet i nuläget, men någon eller några av männen ska ha varit bekanta med kvinnan som skulle handla, säger Lars Andersson. Efter misshanden försvann gärningsmännen i riktning mot Röingegatan. Torghandlaren skadades inte allvarligt, men ådrog sig sårskador i ansiktet och berättade för polispatrullen att han skulle uppsöka sjukhus på egen hand.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.