22-årig olycksförare åtalas för smitning

Hässleholm – Jag blev nervös, förklarar 22-åringen som nu åtalas vid Hässleholms tingsrätt för obehörigt avvikande från trafikolycksplats.
Hässleholm • Publicerad 5 juni 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

– Jag blev nervös, förklarar 22-åringen som nu åtalas vid Hässleholms tingsrätt för obehörigt avvikande från trafikolycksplats. Händelsen inträffade den 4 februari på Fabriksgatan i Sösdala. 22-åringen medger att han körde bilen, men förnekar brott. – Jag vände och körde tillbaka till olycksplatsen redan efter fem minuter för att titta efter om det blev några skador på muren. Då pratade jag också med fastighetsägaren, säger han.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.