Så fixas firandet

Opinion Bästa hässleholmare!
Opinion • Publicerad 5 juni 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Bästa hässleholmare! Inte skall vi väl sitta instängda och förfäras över att ingen vill göra något i Hässleholm en nationaldag? Försök istället att medverka till ett nytt firande i Hembygdsparken 2009. Någon har en cd-spelare, kanske någon har en cd-skiva med nationalsången, Idas sommarvisa så är ju musiken på ett enkelt vis ordnat, lite glada allsånger. Kanske Patrik Jönsson kunde hålla ett tal, någon barnfamilj fixa lite för barnen och till slut en god fika och samvaro vid Hembygdsparkens kafé. Visst kan det väl bli en mysig midsommar om alla vi hässleholmare fixar en egen midsommarafton. Väl mött!

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.