Springsteenland i Hässleholm i sommar

Hässleholm Den 13 juni-10 oktober presenterar nu Johansson och Mårtensson årets sommarutställning i utställningshallen i kulturhuset i Hässleholm.
Hässleholm • Publicerad 5 juni 2009 • Uppdaterad 29 november 2021

Den 13 juni-10 oktober presenterar nu Johansson och Mårtensson årets sommarutställning i utställningshallen i kulturhuset i Hässleholm. Denna är på samma tema som boken. Jörgen Johansson är numera fotochef på Skånska Dagbladet i Malmö. De två har jobbat mycket i Bruce Springsteens kölvatten. Det handlar om en personlig skildring av hur en stad – trots kriminalitet, missbruk, korruption och förfall –fortsätter att vinna respekt bland musikintresserade världen över. Den 22 juni-16 augusti är den ovanliga utställningen öppen sju dagar i veckan. Vernissage blir det den 13 juni. Utställningen i Hässleholm tas ner den 10 oktober. Bruce Springsteen är verkligen The Boss för Anders Mårtensson från Hässleholm och Jörgen Johansson från Finja.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.