Vattnet tre procent dyrare

Nyheter I årets budgetförutsättningar ingick att gatukontoret skulle se på möjligheterna att höja va-taxan med två procent från och med den 1 juli i år.
Publicerad 7 juni 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

I årets budgetförutsättningar ingick att gatukontoret skulle se på möjligheterna att höja va-taxan med två procent från och med den 1 juli i år. Med hänsyn till de ökade kemikaliekostnaderna och ökade kostnader för analyser föreslås nu att höjningen i stället blir tre procent. Den senaste höjningen genomfördes den 1 oktober ifjor och då höjdes taxan med sju procent.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.