Magplask för simskolan

Nyheter – Vi brukar ha ett 50-tal deltagare.
Publicerad 8 juni 2009 • Uppdaterad 14 december 2021

– Vi brukar ha ett 50-tal deltagare. Men hittills har vi bara fått in omkring 25 anmälningar, säger badmästaren Fredrik Johnsson som är något förvånad över det svala intresset. – Vi har informerat alla hushåll som vanligt, så det här kom lite oväntat. I Osby har sommarsimskolan däremot fått ungefär lika många anmälningar som normalt. Sommarsimskolan i Lönsboda pågår på förmiddagarna under tre veckor och deltagarna är indelade i två grupper. Skolan är öppen för alla barn som är födda 2003 eller tidigare. Priset per barn är oförändrat 200 kronor. Den som inte hunnit anmäla sig har fortfarande chansen. – Det är bara att slå en signal eller komma in till oss i simhallen, så ordnar vi det, lovar Fredrik Johnsson.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.