Pallen för André Andersson

Sport Han startade första racet från ruta fyra.
Sport • Publicerad 8 juni 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Han startade första racet från ruta fyra. Han tappade lite i starten och låg sedan med i en klunga av förare som kämpade hårt om placeringarna. Andersson krokade tyvärr ihop med en annan bil och snurrade. Han tappade många placeringar, men började en stark uppkörning. Han tog sig i mål på 11:e plats till sist. Han satte fjärde bästa tid i racet och fick således starta fyra även i andra racet. Inledningsvis hade han en fight med teamkompisen Fredrik From, men när han väl tog sig förbi fick han en ganska odramatisk resa mot mål. Han orkade inte ifatt ledarduon och det var långt bak till klungan bakom honom. Det blev alltså en tredjeplats i andra racet. Nästa tävling körs på Kinnekulle Ring i slutet av juli.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.