Studenter firade i parken

Markaryd Massvis med åskådare kom till parken för att beundra ungdomarna.
Publicerad 9 juni 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
kom tillsammans till balen. Foto: Henrik Nordell
kom tillsammans till balen. Foto: Henrik Nordell

Massvis med åskådare kom till parken för att beundra ungdomarna. Många tog med sig en kamera för att föreviga stunden och flera av studenterna tog sig även dit i pråliga bilar.

En av de blivande studenterna är Hampus Elfrid som kom tillsammans med sin bordsdam Lina Nilsson. - Det känns lite ovant att klä upp sig, men kul, sade han. - Jag hoppas att det blir trevligt ikväll. Det är kanske sista gången vi träffas så här i klassen. Efter en halvtimmes uppvisning i parken gick kvällen vidare till Stora Hotellet där det bjöds på levande musik och tre-rätters middag.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.