Åklagaren lade ner åtalet mot Jinert AB

Hässleholm Det var i tisdags då åklagaren krävde företaget på 25 000 kronor i böter för misstänkt brott mot miljöbalken; att ha bedrivit miljöfarlig verksamhet utan tillstånd.
Hässleholm • Publicerad 10 juni 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Det var i tisdags då åklagaren krävde företaget på 25 000 kronor i böter för misstänkt brott mot miljöbalken; att ha bedrivit miljöfarlig verksamhet utan tillstånd. – Brottet hör inte hemma under allmänt åtal, konstaterar Magnus Nilsson som arbetar för riksenheten för miljö-och arbetsmål.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.