Babyshambles till Peace and Love

Kultur och Nöje Sedan tidigare är det klart att gruppens frontman Peter Doherty ska komma till Borlängefestivalen för en solospelning.
Publicerad 10 juni 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
Babyshambles. Foto: Jessica Gow/Scanpix
Babyshambles. Foto: Jessica Gow/Scanpix

Sedan tidigare är det klart att gruppens frontman Peter Doherty ska komma till Borlängefestivalen för en solospelning. Dessutom ska även hans tidigare Libertines-kollega Carl Barat spela på Peace and Love. Hittills har 35 500 biljetter sålts till festivalen och nu återstår bara ett hundratal festivalpass. Peace and Love pågår 22-27 juni och lockar med artister som Håkan Hellström, Faith No More, A Camp, Monster Magnet, Mötley Crüe, Chris Cornell och The Kooks.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.