Kenneth årets handbollstränare

Sport Tidigare i år fick Kenneth som bekant ta emot en utmärkelse i samband med Idrottsgalan i Kristianstad, denna gång får han åka till Åhus för att hämta priset i samband med Skånehandbollens årsmöte den 22 juni.
Sport • Publicerad 10 juni 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Tidigare i år fick Kenneth som bekant ta emot en utmärkelse i samband med Idrottsgalan i Kristianstad, denna gång får han åka till Åhus för att hämta priset i samband med Skånehandbollens årsmöte den 22 juni. Att Kenneth Andersson lyckats lotsa IFK Kristianstad tillbaka till handbollens finrum har förstås vägt tungt – i båda fallen. –Visst är det kul, men nu gäller det att blicka framåt och jobba vidare, säger Kenneth. –Vi tränar för fullt och gör bara ett lite kortare uppehåll i juli. Truppen börjar också ta form men för att Kenneth Andersson skall vara helt nöjd gäller det för klubbens sportteam att hitta en niometersspelare av elitserieklass. –Vi har lite trevare ute så väl inom som utom landet, påpekar Kristianstadstränaren. Det ryktas att Fredrik Wahlström har planer på att återvända till Sverige efter sin Danmarksutflykt och att IFK Kristianstad är en tänkbar klubbadress. –Av princip vill jag inte uttala mig om några namn, men jag kan säga så mycket som att Fredrik Wahlström inte tillhör dem som vi testat, fastslår Kenneth Andersson.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.