Villa i brand i natt

Nyheter Larmet om branden kom in till SOS klockan 23.
Publicerad 10 juni 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Larmet om branden kom in till SOS klockan 23.44 och fortfarande vid ettiden på natten arbetar ett tiotal mannar med att bekämpa elden. Villan bedömdes som övertänd så snart räddningstjänsten kom till platsen. - Det brann ordentligt i takkonstruktionen och i köket, säger Micael Svensson, brandingenjör vid Kristianstads räddningstjänst. Enlig grannar så hade den familj som köpt villan ännu inte hunnit flytta in, utan huset höll på att renoveras. Räddningstjänsten sökte för säkerhetsskull igenom huset - men villan var tom. Micael Svensson uppger att det inte finns någon spridningsrisk.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.