18-åring hotade kvinnor

Nyheter Den 18-årige mannen skrek till den ena kvinnan att hon var en \"golare\".
Publicerad 11 juni 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Den 18-årige mannen skrek till den ena kvinnan att hon var en "golare". Därefter hotade han såväl kvinnan som hennes kompis och sade att han skulle "plocka dem". Häromdagen åtalades 18-åringen för olaga hot. Målsäganden säger att hon sökte upp mannen eftersom han var skyldig henne pengar. – Vi känner varandra sedan tidigare. Vi åkte fast för ett rån. Jag betalade hela skadeståndet som vi blev skyldiga att betala. 18-åringen är skyldig mig 7 500 kronor, säger kvinnan. 18-åringen erkänner gärningen. – Jag var berusad, säger han till sitt försvar.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.