Elever fick simpokal

Nyheter Så undra på att skolan fick pris i Simförbundets tävling Skolsimmet som ordnas för första gången i år.
Publicerad 11 juni 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
David Björk
David Björk

Så undra på att skolan fick pris i Simförbundets tävling Skolsimmet som ordnas för första gången i år. Eftersom det var årskurs 3 som var anmäld till tävlingen blev det de fyra klasskamraterna David Björk, Ale Persson, Maja Pettersson och Cassandra Björk som fick ta emot pokalen som delades ut av badmästaren Birgitta Svensson. – Jättekul att simma. Jag klarade Simborgarmärket i tvåan och det tänker jag ta varje år, berättar Ale. En gång i veckan, på fredagar, besöker Visseltoftaeleverna simhallen i Osby. – Glädjande nog har väldigt hög nivå på simkunnigheten i hela kommunen. Hasslarödsskolan, Parkskolan och Klockareskogsskolan placerade sig också högt, berättar Birgitta Svensson.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.