Tjuvar på studentbalen

Opinion Tänk att inte ens studentbalen blev en frizon för tjuveri.
Opinion • Publicerad 12 juni 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Tänk att inte ens studentbalen blev en frizon för tjuveri. 500 kronor som skulle vara till några drinkar i baren under kvällen och mobiltelefonen som dottern hade tagit med sig för att kunna ringa hem när jag skulle hämta henne (värde cirka 3 500 kronor) blev bytet för några studenter som valde att länsa min dotters svarta nyinköpta handväska. Jag är otroligt besviken på att ni som stal hennes mobil och pengar faktiskt lägger ett oerhört tråkigt avslut på avslutningsbalen som för min dotter borde få vara fyllt av glädje och roliga minnen. Att ni bara har mage och fräckheten att vara så samvetslösa, egoistiska och taskiga på studentbalen som är den sista festen för alla studenter. Mobilen var en Sony Ericsson, svart på framsidan och orange på baksidan. Rena era samveten och ge tillbaka glädjen till min dotter och gör för en gångs skull en god gärning. Var snäll och lämna tillbaka mobiltelefonen och gärna pengarna också för den delen till polisstationen i Hässleholm.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.