Ingenting fungerade för IFK Hässleholm

Hässleholm Lagets tränare Daniel Nilsson var inte nöjd med den pinnen.
Hässleholm • Publicerad 14 juni 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Lagets tränare Daniel Nilsson var inte nöjd med den pinnen. – Vi hade siktat på en seger. – Vårt spel fungerade inte och resultatet får betecknas som rättvis tycker han. IFK inledde matchen ganska bra och tog ledningen i den 23e minuten genom May Mahlangu som slog in en straff via stolpen. Straffen var solklar efter en fällning av Burim Rexhepi. Målet blev dock ingen tändväska för Hässleholm utan istället blev det tvärtom. – Det var samma tendens som i förra matchen mot Ljungby förklarar Daniel. – Vi saknar självförtroende och blev försiktiga i vårt spel. – Vår taktik att hålla i bollen och skapa långa anfall fungerade inte konstaterar Nilsson. Hemmalaget kvitterade i den 66e minuten på en välplacerad straff av Mikael Thoren utan chans för den stabile IFK målvakten Joel Ringström. Nybros duktige vänsterback Shayan Taleb sprang igenom på vänsterkanten och fälldes inne i straffområdet av Bijam Semere. – Det var en klar försvarstavla av oss anser Nilsson. – Vi måste ta honom tidigare förklarar han. Nybro dominerade sedan och skapade chanser till ett vinstmål. David Hansson fick sig en smäll på foten och tvingades efter en drygt kvart ge upp och ersattes av Daniel Engel i den 70e minuten. I slutet av matchen ryckte IFK upp sig och skapade fyra raka hörnor i slutminuten. Hemmalagets tränare Mikael Andersson hade väntat sig mera av Hässleholm. – Det är ett bra lag som borde ligga högre i tabellen särskilt med tanke på den starka inledningen av serien. – I den här matchen hade vi de hetaste målchanserna konstaterar han. Hemmalaget hade två säkra mittbackar i Daniel Holm och Besim Shulemaja som tog hand om IFKs ende hårt arbetande anfallare Burim Rexhepi. Hässleholms bästa lagdel var försvaret med ett extra plus till Peter Olsson och Bobby Alm Nilsson. May Mahlangu var den som utmärkte sig på mittfältet som fick problem efter inledningen. Enligt Nilsson har dock May gjort betydligt bättre matcher.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.