Osäker framtid för transportutbildning

Hässleholm – Jag hoppas att det inte ska påverka utbildningen, men det vet jag inte i dagsläget.
Hässleholm • Publicerad 14 juni 2009 • Uppdaterad 29 november 2021

– Jag hoppas att det inte ska påverka utbildningen, men det vet jag inte i dagsläget. Jag ska träffa Transportledet på onsdag för att utvärdera terminen och hoppas då få besked, säger Uno Nilsson, Jacobsskolans rektor. Transportutbildningen inrättades med fyra platser förra våren. Meningen är att utöka till åtta platser till hösten. Utbildningen är upplagd så att eleverna från sin verkstadsutbildning under första året på Jacobsskolan. Under andra året får eleverna bland annat körutbildning på Transportledet.

Carl-Johan BaulerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.