Kunde inte stå på benen

Nyheter Den 25 februari körde han personbil i Vittskövle trots att han var kraftigt berusad.
Publicerad 15 juni 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Den 25 februari körde han personbil i Vittskövle trots att han var kraftigt berusad. Han hade 2,33 promille alkohol i blodet. När polisen anlände till platsen hade mannen ställt bilen på en slänt till valgraven som löper runt slottet i Vittskövle. – Han kunde inte själv ta sig ur bilen. Vi gick fick fram och öppnade bildörren och hjälpte honom ut. Han var kraftigt berusad och kunde knappt stå. Han vinglade kraftigt, säger en av poliserna på platsen. 51-åringen förnekar brott, och säger att det inte var han som körde fordonet utan en kamrat till honom.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.