Norra Skåne gratulerar

Grattis 18 år fyller den 15 juni Joakim Dahl på Lövskogsvägen i Hässleholm.
Publicerad 15 juni 2009 • Uppdaterad 13 december 2021

18 år fyller den 15 juni Joakim Dahl på Lövskogsvägen i Hässleholm. Han går entreprenörsprogrammet på John Bauerskolan. På fritiden spelar han fotboll, träffar flickvännen, styrketränar och håller på med sitt körkort. Efter gymnasiet vill Joakim starta eget företag och flytta hemifrån. Han beskrivs som morgontrött, snäll och omtänksam. Glad blir han när brorsan kommer hem från Danmark, arg blir han när folk ljuger.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.