Norra Skåne gratulerar

Grattis 75 år fyller den 16 juni parkinspektör Georg Nyberg på Drottninggatan i Hässleholm.
Publicerad 15 juni 2009 • Uppdaterad 15 december 2021

75 år fyller den 16 juni parkinspektör Georg Nyberg på Drottninggatan i Hässleholm. Han har fått sin trädgårdsutbildning bland annat i Önnestad och Experimentalfältet i Stockholm. Georg Nyberg har därefter arbetat inom anläggningar och växthus samt parkförvaltningar i Göteborg och därefter 25 år vid Tekniska verkens parkavdelning i Landskrona. Han tillhör Siriuslogen sedan mer än 40 år tillbaka. Georg Nyberg har varit aktiv inom hemvärnet samt aktiv i olika sångkörer och medverkat i SKTF styrelse avdelning 3 i 17 år. Han älskar att tillbringa tiden med sina sju barnbarn, i torpet, skogen och han är intresserad av jakt och fiske.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.