Danskar vill marknadsföra Gyvik under Bodagarna

Nyheter Detaljplanen har överklagats av 16 personer som bor i området som ska exploateras.
Publicerad 16 juni 2009 • Uppdaterad 29 november 2021

Detaljplanen har överklagats av 16 personer som bor i området som ska exploateras. Länsstyrelsen har gått på Östra Göinge kommuns linje och menar att inget fel har begåtts i hanteringen av detaljplanen. Nu har de 16 fastighetsägare överklagat saken till regeringen som är högsta instans. Ärendet handläggs nu av Miljödepartementet. Kommunchef Erik Lidberg har varit i kontakt med ansvarig handläggare som bedömer att ärendet förhoppningsvis kan handläggas under hösten 2009.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.