Frisk tog årets finaste seger

Hässleholm Hanna och Scaramouche blev fyra i inledande lätt C (80 cm) och vann därefter lätt B (90 cm).
Hässleholm • Publicerad 16 juni 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Hanna och Scaramouche blev fyra i inledande lätt C (80 cm) och vann därefter lätt B (90 cm). Hannas klubbkamrat Hanna Söderberg, även hon hässleholmare, blev fyra i lätt C (90 cm) med D-ponnyn Miss Orchidee. I den regionala hoppningen vann Östra Göinges Sara Nilsson på Lady Atheene kategori D i medelsvår B. Här blev det andraplatser för Saga Söderquist/Kulltorps Yrrol, Vetlandaorten i kategori B och Caroline Jägenstedt/Lady Surprice, Hässleholm i kategori D. I lätt A vann Saga Söderquist/Kulltorps Yrrol B-klassen medan Matilda Lovén/Athena, Osbyorten var sexa i lätt B, kategori C och Adela Johansson/Rock Star, Östra Göinge fyra i kategori C. I den lokala hoppningen segrade Hässleholms Ida Nilsson/Plutano i lätt B-hoppningens D-klass. Här var klubbkamraten Filippa Andersson/Nora fyra och Sabina Thore/Akleja, Vinslöv femma. I kategori C var Elin Carlsson/Kalthus Hia Hia, Hässleholm tvåa och Maja Blomquist/Chira från samma klubb trea. Hässleholmsekipagen Rebecka Ranebo/Oh, What a Champ och Elin Carlsson/Kalthus Hia Hia var tvåa respektive trea i lätt C, kategori C.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.