Macken har fått nya ägare

Markaryd De förra platscheferna Jenny Eriksson från Strömsnäsbruk och Rosemarie Johansson från Traryd blev franchiseägare efter att Shell och Seven-Eleven gått ihop.
Publicerad 16 juni 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
Schellmacken invigdes under gårdagen av de nya ägarna. Foto: HENRIK NORDELL
Schellmacken invigdes under gårdagen av de nya ägarna. Foto: HENRIK NORDELL

De förra platscheferna Jenny Eriksson från Strömsnäsbruk och Rosemarie Johansson från Traryd blev franchiseägare efter att Shell och Seven-Eleven gått ihop. De driver nu butiken och bensinstationen tillsammans och har dessutom 15 personer anställda. De nya köpmännen har ändå inte märkt särskilt stor förändring jämfört med tidigare. - Nu är det mer ansvar, annars är det mesta sig likt, säger Jenny Eriksson med ett lugn. Vi får hoppas att det går bra med företaget och det tror vi det gör, fortsätter hon. Butiken har fått byggas om för att ge plats till bland annat mer snabbmat. Hela stället med placering av produkter, inredningsdetaljer och kassalinjen har anpassats efter en standard från Seven Eleven. Kunderna kommer och går. En kontinuerlig ström av bilar och långtradare kör in från intilliggande E4:an för att fylla på bränsle, köpa en tidning eller livsmedel. - Alla har varit positiva till förändringen och vi har kvar våra stamkunder, säger Rosmarie Johansson.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.