Klart med nya kommunchefer

Nyheter Magnus Haara från Malmö stad blir ny kanslichef med ansvar för kommunkansliet och ledningskontoret.
Publicerad 17 juni 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Magnus Haara från Malmö stad blir ny kanslichef med ansvar för kommunkansliet och ledningskontoret. Leif Rülf fortsätter som personalchef. Ekonomichefen Rolf Gustavsson och it-chefen Leif Persson får också behålla sina tjänster. Tillförordnad chef för det nya kommunikations- och tillväxtkontoret blir Leif Rülf, i väntan på att den genomlysning av verksamheten som håller på att genomföras ska bli klar. Jenny Moberg-Persson har utsett till chef för strategi- och utvecklingskontoret.

Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.