Näsby lägger ner juniorlag

Skåne/Kristianstad - Vi accepterar inte, och kommer inte att acceptera, denna typ av agerande från något lag eller några spelare, säger Jonas Eriksson, division 6-lagets ordförande till lokala medier.
Publicerad 17 juni 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

- Vi accepterar inte, och kommer inte att acceptera, denna typ av agerande från något lag eller några spelare, säger Jonas Eriksson, division 6-lagets ordförande till lokala medier. Näsby har redan stängt av ett antal spelare under resten av 2009. - Hur många det gäller vill jag inte gå in på. Det är några stycken, säger Jonas Eriksson. I den stökiga matchen ledde Högadal med 5—0, när den avbröts efter en halvlek.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.