Ett egoistiskt skäl

Opinion Till Monika Sandén.
Opinion • Publicerad 18 juni 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Till Monika Sandén. Jag blev förbannad när jag läste din insändare. Har själv lämnat blod snart 80 gånger. Trevligare personal är svår att finna. De är alltid lika trevliga och glada. Förstår du inte ironi, så är det ju synd om dig. Du skriver att det är jobbigt att ändra ditt schema för att du ska få en tid. När man lämnar blod, får man som kvinna en tid fyra månader senare. Passar inte tiden, är det bara att ringa och ändra. Dessutom är det på betald arbetstid för de flesta. Så vad är problemet? Hur man sen kan vara så egotrippad att man inte hjälper någon som behöver blod därför att man uppfattade personalen kränkande, fattar jag inte. Det är väl inte hon som ska ha ditt blod. Till personalen: Fortsätt precis som innan. Ta inte åt er från en självisk person. Ni är bara bäst!

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.