Inget att skämmas för

Opinion Svar till signaturen Förvånad.
Opinion • Publicerad 18 juni 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Svar till signaturen Förvånad. Undrar om du satt och sov under rättegången så att du missade något? Eller om du överhuvudtaget läst vittnets redogörelse för polisen angående händelsen? Tror knappast att du gjort det, för av dina synpunkter att döma, så kan man bara konstatera att du inte vet vad du pratar om. Jag har läst papperna så jag vet att vittnet ljög och ändrade historia många gånger för att lägga skulden på andra för något som han själv gjort. Men du tycker kanske att vittnet skulle ha ljugit under ed också för att sätta dit oskyldiga personer? Kan det vara så att domslutet retar dig för att det inte längre finns något att skvallra om. Till sist vill jag säga dig, att vi inte behövde smyga ut för oskyldiga människor har inget att skämmas för.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.