Friades från misstankarna

Nyheter Mannen har stått åtalad vid tingsrätten för allmänfarlig vårdslöshet, men friades häromdagen från misstankarna.
Publicerad 20 juni 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Mannen har stått åtalad vid tingsrätten för allmänfarlig vårdslöshet, men friades häromdagen från misstankarna. Motstridiga uppgifter i polisförhören, och uteblivna förhör med övriga inblandade i händelsen uppges vara orsaken till att åtalet ogillas. – Ingen av de övriga personer som vistades i lägenheten har förhörts av polisen. Mannens uppgifter kan inte ensamma anses utgöra bevisning av sådan styrka att det är ställt utom rimligt tvivel att han handlat på sätt som åklagaren angett, skriver tingsrätten i domen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.