Vinslöv firar den 23 juni

Hässleholm Artisten Ingvar Andersson håller högtidstalet.
Hässleholm • Publicerad 21 juni 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Artisten Ingvar Andersson håller högtidstalet. Familjen Isaksson leder dansen och lekarna kring midsommarstången. Röke Blås medverkar. Servering och folkdans. Klockan 10 på tisdag förmiddag kläs stången, vid prästgården. Programmet börjar klockan 18 och avslutas med gudstjänst i kyrkan 20.00. –Den här gamla traditionen ruckar vi inte på här i Vinslöv, säger kyrkoherde Christer Frostensson.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.