Allsång startar i Brobyparken

Nyheter Sedan blir det allsång under torsdagskvällarna i sommar, men inte den 2 juli.
Publicerad 22 juni 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Sedan blir det allsång under torsdagskvällarna i sommar, men inte den 2 juli. Arbetsnamnet är Allsång i Parken. Den andra sångaftonen infaller den 9 juli. Kaffestugan i hembygdsparken kommer att utgöra fond till den lilla naturliga scen som ska byggas upp. En del stolar finns, men besökarna uppmanas att gärna ta med någonting att sitta på. Entrén är 50 kronor. Starttid klockan 19.00, torsdagar.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.