Kvinna på stöldturné åtalas för nya brott

Hässleholm Den 28 maj stal kvinnan en plånbok ur en väska på en frisörsalong och bara två dagar senare ska kvinnan stulit en väska, värd drygt 4 000 kronor, från en annan butik i centrala Kristianstad.
Hässleholm • Publicerad 22 juni 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Den 28 maj stal kvinnan en plånbok ur en väska på en frisörsalong och bara två dagar senare ska kvinnan stulit en väska, värd drygt 4 000 kronor, från en annan butik i centrala Kristianstad. Enligt stämningsansökan har 32-åringen även gjort sig skyldig till stöld av ytterligare två plånböcker och en väska samt en mobiltelefon. Kvinnan har bara erkänt en av åtalspunkterna. I övrigt förnekar hon brott.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.