NORRA SKÅNE GRATULERAR

Grattis 18 år fyller den 22 juni Sofie Thufvesson i Finjaryd, Tyringe.
Publicerad 22 juni 2009 • Uppdaterad 13 december 2021

18 år fyller den 22 juni Sofie Thufvesson i Finjaryd, Tyringe. Hon går omvårdnadsprogrammet på Jacobsskolan. På fritiden umgås hon med sina vänner och pojkvän och hon läser också till körkortet. Efter studenten ska hon jobba något år och sedan utbilda sig till lärare. Sofie beskriver sig som en glad, trevlig och omtänksam person. Det som gör henne glad är hennes familj, pojkvän och vänner. Arg blir hon av oärliga människor och orättvisor.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.