Sunt förnuft rådde inte

Opinion Läste med bestörtning vad som hände familjen från Strömsnäsbruk den 12/6.
Opinion • Publicerad 22 juni 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Läste med bestörtning vad som hände familjen från Strömsnäsbruk den 12/6. Skandal att sådant svar kan delges en resenär, i ett sådant läge borde väl trafikinformatörerna låta sunt förnuft råda. När det fanns informationsvärdar på resecentrum i Hässleholm och sådana problem uppstod löste vi det med sunt förnuft och i regel blev resenärerna nöjda utan andras inblandning. Kanske därför vi idag är saknade?

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.