En enda bok gör ingen sommar

Nyheter Läsningen gäller inte faktaböcker och serier och det handlar om högst två böcker av samma författare.
Publicerad 23 juni 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Läsningen gäller inte faktaböcker och serier och det handlar om högst två böcker av samma författare. Efter varje läst bok ska en recension skrivas som ska följa med till biblioteket. För dem som går på lågstadiet funkar en ritad recension. Eftersom den sista inlämningsdagen är först den 29 augusti går det att efter sex lästa böcker påbörja en ny hög med spännande sommarläsning.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.