Inbrott i cykelaffär

Hässleholm @$:HÄSSLEHOLM.
Hässleholm • Publicerad 23 juni 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

@$:HÄSSLEHOLM. Hässleholms Cykelaffär på Götagatan utsattes natten mot måndagen för inbrott. Någon eller några bröt upp en dörr och tog sig in i lokalen, men enligt polisen verkar inget vara stulet. – Tjuven eller tjuvarna blev förmodligen skrämda av larmet, tror kriminalkommissarie Agneta Nyström på polisen i Hässleholm. Larmet utlöstes klockan 02.48 och en väktare var snabbt på plats. Men då var gärningsmännen redan borta. – Det finns bara en utfart till cykelaffären och väktaren såg ingen bil. Därför utgår vi från att tjuvarna lämnade platsen till fots, säger Agneta Nyström. ROLAND OLSSON

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.