Respektlöst att inte fira

Opinion Resumé angående vår nationaldag den 6 juni 2009.
Opinion • Publicerad 23 juni 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Resumé angående vår nationaldag den 6 juni 2009. Jag vill inleda med att tacka alla de orter utanför Hässleholms tätort som på ett förtjänstfullt sätt genomförde allas vår nationaldag. Ni har vår beundran och respekt för ert arbete. Likaså gladde det mig att se alla svenska flaggor som vajade i vinden, mestadels belysta utav solen. Även dessa fanns att beskåda utanför Hässleholms tätort. Anledningen till denna befrielse av att hissa svenska flaggan inom tätorten, behöver vi inte gå närmare in på. Där finns säkert någon bortförklaring till detta Jag förstår inte hur man kan så respektlöst rent ut sagt, bara struntar i nationaldagen. Jag vill säga, ni borde skämmas. Jag hoppas verkligen att ni är på det klara med varför vi firar nationaldagen och varför vi skulle firat densamma, annars finns det anledning att läsa på. I hopp om att denna fadäs aldrig mer kommer att inträffa, ser vi fram emot 2010-års nationaldagsfirande.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.