Facebook kan bli film

Kultur och Nöje Enligt Variety kommer filmen att handla om Mark Zuckerbergs skapande av Facebook 2004 till dagens nätverk med över 200 miljoner användare.
Publicerad 24 juni 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
Facebook kan bli film. Foto: Scanpix
Facebook kan bli film. Foto: Scanpix

Enligt Variety kommer filmen att handla om Mark Zuckerbergs skapande av Facebook 2004 till dagens nätverk med över 200 miljoner användare. David Fincher har tidigare regisserat "Seven", "Zodiac" och "Benjamin Buttons otroliga liv".

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.